Hoe overwin je de walging van binnen en buiten

Gratis stockfoto met cbd, detailopname, extract

Om de weerzinwekkende grimmigheid van de binnen- en buitenwereld te overwinnen hebben wij een reinigend wonder nodig dat ons zal omvormen tot wat wij moeten zijn. Op dit moment zitten we opgesloten in een wereld die zijn gevoeligheid heeft verloren en die onze flexibiliteit heeft verloren.

Door de kunst van de astma kunnen we deze giftigheid loslaten. En door de toepassing van astma kunnen we onszelf beschermen tegen de valse voornemens die we anderen zien maken om dezelfde doelen te bereiken.

Ik breng een holistische benadering in de evenwichtsoefening die ik met al mijn cliënten doe, zodat we onze gevoeligheid kunnen verhogen en ons bewust worden van de onevenwichtigheden in ons lichaam. Ik ben Qigong beoefenaar en ik zal je ook begeleiden door de opening naar yin yoga.

Je kunt je bij mij aansluiten voor de gehele ervaring die ongeveer een half uur duurt of je kunt mijn sessies individueel afnemen, wat je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Ongeacht of je zelf Leraar wordt of slechts een representatieve rol neemt, je vermogen om je opnieuw te verbinden met eenheid zal worden vergemakkelijkt.

Om je energie verder te openen voor heiligheid, moet je jezelf voorbereiden met de zachte opening die heiligheid biedt. Hoe je je ook opent voor wat er ook gebeurt, het is helemaal aan jou. Het belangrijkste is dat je je openstelt voor alles wanneer je iets dierbaars overkomt.

Wat voel je? Misschien opent je hart zich en versnelt je ademhaling. Je lichaam lijkt overal heen te stromen. Misschien voel je vreugde, of je lichaam wordt levend. Als u niet beweegt, blijft u misschien in uw huidige toestand.

In welke toestand u zich ook bevindt, uw gevoel is dat u zacht wordt. Gewoonlijk voelen we niet dat we gloeien van leven, omdat we buitengewoon zacht zijn.

De vloeibaarheid van je wezen zal in je staat van zijn, asiniteit, vitaliteit en liefde brengen. Je kunt overweldigd zijn als je vreugde voelt, of je zult overweldigd zijn als je bang bent. Dat is de opening om het gevoel te identificeren.

Hoe weet je of je je opent voor je staat van te dicht, alleen, of opgeschort zijn?

De vraag die we stellen is: wat is de werkelijke staat van je wezen?

Hoe wordt je energie gekanaliseerd?

Kleuren, vormen, emoties en gevoelens zijn illusies. Ze zijn je persoonlijke kleur en je persoonlijke gevoel. Deze zijn hetzelfde voor ons allemaal, maar ze zijn individueel voor elk individu.

De vraag die je misschien hebt is hoe je je voelt.

Hoe weten we wanneer we de energiechakra's openen en sluiten?

Wanneer je asana voelt of beoefent in de fysieke zin, kan je energie pulseren of stromen, komen en gaan, overlopen en weerspiegeld worden in je hele wezen.

Stel je voor dat je een lekkende slang bent.

Als je ondersteund wordt, kan het zijn dat je gewoon merkt dat asana je ondersteunt, je zal de kleur van je energie opmerken, bijvoorbeeld als je blauw bent, zal je blauwe energie opmerken.

Als je worstelt om je centrum te vinden, in je leven, zijn er veel krachten die je in verschillende richtingen duwen. Hoe meer we leren over wie we zijn, hoe meer we leren over hoe we onszelf kunnen ondersteunen.

We moeten misschien naar onze dokters, familie, geesten, voorouders en vrienden kijken voor hulp bij het veranderen van onszelf.

Laten we onszelf niet in de war brengen!

Het is onmogelijk om onszelf te steunen je wordt gesteund op de exacte manier, het is mogelijkheid. We worden gesteund door onze vrienden, familie, en verschillende principes in het leven.

We kunnen hulp nodig hebben bij het maken van een beslissing in de juiste richting, maar het is onze beslissing.

Stop, geef jezelf het geschenk van zelfgenezing, en het bekrachtigen van jezelf.

Asana leiden straalt licht en liefde uit. Emoties beroeren en vergroten de qi van het lichaam. Qi is de energiegever.

Als je het moeilijk hebt, zoek dan de weg die voor jou werkt.

Laten we eens kijken naar een praktisch voorbeeld.

Je onderbuik aha!

De zenuwen en bloedvaten van je hart en slagaders worden gevoed door het licht en de liefde van je onderbuik.

Als deze vitale organen zijn aangetast door dofheid, zult u zich lusteloos en onwel voelen.

Onze oude moedertaal raast en dreunt onophoudelijk met woorden en zinnen vreugdevol, Geweldige woorden!

Glorie, macht, waardigheid! Zweet, zweet, en tranen! Meer bloed pompt door de aderen van je aderen!

Je voelt je misschien geïrriteerd, ontmoedigd, depressief of zelfs zouteloos.

Misschien verlangt u naar een overvloedigere, plezierige sekspartner, of naar de beste gezondheid om van het goede leven te genieten.

Denk je soms dat ziek zijn te eng is? Ik begrijp precies wat je voelt.

Ik ben daar zelf geweestHoewel, door mijn pijnlijke gekruiste gevoel van flow kwam ik naar boven met meer inzicht.

1. Wat gebeurt er?

2. Waarom ben ik in deze omstandigheid?

3. Hoe kan ik mezelf helpen om het proces van overgang te beginnen

4. Welke hulp kan ik bieden?

5. Wat ligt er in het verschiet