What Are the dental dental

eenvoudige nieuwe tandheelkundige medische patiënt slabbetjes, twee rollen, geel en blauw op wit, wegwerp bib water absorberend materiaal, medische tandheelkundige kliniek veilige schone werkplek, hygiëne benodigdheden, close-up, niemand - tandarts benodigdheden stockfoto's en -beelden

De meest gebruikte klassen voor tandverzorging zijn cerebrale bleken en elastische materialen. De klasse cerebrale bleken wordt gebruikt om de kleur van de grote hersenen te veranderen als gevolg van een teveel aan fluoride in het water en zorgt voor wittere tanden. De procedure voor het bleken van de hersenen kan in het comfort van uw eigen huis worden gedaan en moet ongeveer een uur in een bleekkamer zitten. Het is de meer betaalbare versie van de gefluoreerde tandpasta's.

De tweede categorie tandheelkundige leveringen is elastomeer. Endosteaal elastomeer is het metaal dat na breuk in uw kunstgebit wordt aangetroffen. Ook al kan de regio samensmelten met het kaakbot, toch zijn de elastomere resultaten op lange termijn uitzonderlijk. De klasse van endosteal elastomere materialen is endosteal, die na inhalatie en neusholte isisferen. De isoleereenheid wordt operatief in het kaakbot van de patiënt ingebracht en kan worden geïntegreerd met de weefsels van de regio. Nadat het gebied is genezen, wordt een metalen getuigenis in de obturator geschroefd. De endosteale elastomere chirurgie vermindert de druk in de mond door het mengsel van speeksel en kwik, waardoor wordt voorkomen dat de genoemde metaaldeeltjes in de mond komen en uit het tandvlees komen.

Tandverzorging kan op de volgende manieren worden verzorgd:

Tandverzorging kan ook worden omschreven als de onbruikbare metaallegering van koper. Het is een reeks metalen draden en Azië die worden gebruikt om defecten en slijtage van tanden te voorkomen. De eigenlijke metalen draad die nodig is om het tandheelkundige materiaal uit de mond te duwen, is een dikke plaat, beugels en osseo-integraten.

Tandverzorging kan worden verwerkt om verschillende soorten metaaldraden te gebruiken:

• Steerage: De steerage is een reeks metalen beugels en draden die in de gewenste vorm worden bijgesneden en worden gebruikt in combinatie met een speciaal tandcement om het renderingproces te voltooien.

•gebied: het gebied is een gebied met uitgesneden of bijgewerkte kunstgebitten. Het is een mm gebied van het kaakbot waar de herhaalde fragiele en de dunne wand van de prothese aanzienlijk dunner is dan het omringende bot.

• Bib: De Bib is een apparaat waarmee de tandarts de boven- en onderkaak van de patiënt meet om de juiste pasvorm van het kunstgebit te krijgen.

• leverancier: de leverancier is een leverancier van tandheelkundige producten wiens voornaamste taak het is om de voltooide prothese van de tandtechnicus te kopen. De leverancier die de prothese opmeet en de prothese klaarmaakt voor het aanpasproces heeft een eigen laboratorium en kan het probleem ook verhelpen als de vorm en/of de kleur niet overeenkomt met het voorschrift van de tandarts.

De leverancier die het kunstgebit maakt en de afdrukken maakt, heeft een eigen laboratorium en kan ook suggesties doen over welke kleurtint het kunstgebit moet maken. Kunstgebitten met witgekleurde borstelharen hebben weinig polijsting nodig omdat de prothese qua kleur op elkaar is afgestemd.

De afdruk wordt gemaakt en de prothese wordt aan de tandtechnicus gegeven. De tandtechnicus, die het kunstgebit voorbereidt, vormt en past. Een alginaat wordt aan het oppervlak van het kunstgebit toegevoegd om het te beschermen tegen de zuren.

De afdruk wordt opnieuw gemaakt en de tandarts zorgt voor een nieuwe prothese die past bij de nieuwe vorm van het tandvlees en de tanden.

Meestal wordt een set van 3 kunstgebitten gemaakt omdat het een handig gebruik van de prothese mogelijk maakt. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een ​​volledig kunstgebit te maken.

De nieuwe prothese wordt op zijn plaats vastgezet in zijn oorspronkelijke positie, samen met de juiste hoeveelheid ongemak. Het kan een paar weken duren voordat u gewend bent aan het nieuwe kunstgebit, maar op het moment dat u zich op uw gemak voelt, kunt u alles wat met uw kunstgebit te maken heeft bespreken en heeft u het vertrouwen om al uw tandheelkundig werk of problemen met uw tandarts te bespreken.