Hoe iets te stoppen

Jonge vrouw liegen begraven haar gezicht in sofa voelt moe​​​ foto

Ik ben opgegroeid in de vechtsporten. Zelfverdediging is mijn sterke punt. Zelfverdediging is mijn levenslange zoektocht. Het gaat erom fysiek, mentaal en emotioneel in controle te zijn. Het gaat erom je vijand te kennen, hem in de open lucht te zetten, en weg te rennen tot je elke porie hebt doorgespoeld. Het gaat over sterk zijn, het gaat over levend zijn en het gaat over gracieus oud worden.

Osteopaten hanteren de techniek van de prolotherapie. prolotherapie betekent genezen door druk. Met andere woorden, als je iets wilt stoppen dat in je weefsels drukt, dan kun je een druk vinden die voor jou werkt. De osteopaten zullen druk uitoefenen op de juiste plaatsen, op de juiste manier en op zo'n manier dat het effect is dat het drukken stopt. Dat is wat we Prolotherapie noemen. Prolotherapie betekent genezen door druk.

Bijvoorbeeld mijn vriend leed aan kniepijn. Hij was een osteopaat en hij stond bekend om het gebruik van druk op de knie. Dus op een dag gingen hij en ik naar de kliniek. Het was vroeg in de ochtend voordat een patiënt aan de beurt was. Hij was in en uit. In en uit. Ik gaf hem een injectie en wachtte. Na een paar uur kwam hij terug. De knie was er niet slecht aan toe. Hij was nooit in slechte conditie geweest. Hij gedroeg zich alleen anders. Dat is Prolotherapie. Zodra een patiënt dat begrijpt en het in praktijk brengt, kunnen ze fenomenale resultaten boeken.

Dus mensen gaan naar osteopaten voor allerlei problemen. Artritis is een van hen. Het is een probleem dat wordt veroorzaakt door draaien en keren. Het veroorzaakt allerlei problemen. Andere mensen gaan naar osteopaten voor van alles, van pijn in de blindedarm tot katerigheid. In veel landen gaan mensen naar osteopaten om hun gezondheid terug te krijgen.

Een van de dingen die mensen doen is gaan zitten en de osteopaat aankijken. Je hebt een buisje en een lens ding dat de osteopaat in je mond stopt. Je moet naar dit buisje en de lens kijken. Je draait het door je mond te gebruiken. Daarna poets je je tanden. Het is een heel raar gevoel maar het helpt echt.

Nadat ik afstudeerde aan de universiteit werkte ik in een tandartspraktijk. Ik was een gediplomeerd tandarts. Dit gaf me de kans om mijn opleiding goed te gebruiken. Ik werkte zowel met volwassenen als met kinderen. Toen ik eenmaal kinderen had, gaf ik mijn tandartspraktijk op. Ik ben nu een gemeenschapsosteopaat. Ik zie mensen in mijn kliniek die problemen hebben van hun werk, die alcoholist zijn, die chronische aandoeningen hebben. Er zijn allerlei dingen waar ik mensen mee kan helpen.

We hebben 5.000 – 7.000 mensen die elk jaar sterven aan ischemische hartziekte. Het is de meest voorkomende doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Bijna een derde van deze mensen sterft aan ischemische hartziekte. Ongeveer 200.000 mensen sterven aan een plotselinge hartstilstand. 200.000 mensen sterven aan een plotselinge hartstilstand. Ongeveer 200.000 mensen sterven aan Ischemische hartziekte. Ongeveer 200.000 mensen sterven aan Ischemische hartziekte.

Automatische externe defibrillatoren (AED) maken een verschil in het leven van mensen die geen kans hebben op reanimatie. AED's zijn niet duur als er een cluster bij u in de buurt is. De American Heart Association probeert om 1,2 miljoen mensen AED te laten gebruiken.

Hier is een verbazingwekkend feit. Elke 30 seconden sterft er een Amerikaan aan een hartziekte. Dus, er is elke 40 seconden een dode. Als je niet in vorm bent om een reanimatie les te volgen, kun je misschien overwegen om een CABG instructeur te worden.

Dan heb ik een boek geschreven. Waarom een osteopaat worden? U kunt mijn boek kopen op Amazon.com

Als je vragen hebt, schrijf me dan een brief op diseasehelp@yahoo.com

Zet dit artikel of iets gelijkaardigs alstublieft op uw website. Het zal u helpen om het woord over Osteopathie te verspreiden!